A Borkiválóságok bemutatkozásának jelentősége:

Minden magára valamit adó komoly bornemzetnek van egy bor útmutatója (Eichelmann, Falstaff, Gambero Rosso, Guia Pennin, G. Hachete stb.) ez Magyarországon a Borkiválóságok Könyve.

A borkiválóságaink folyamatosan bemutatkoznak hazai rendezvényeken is, eljutottak minden kormányzati döntéshozóhoz, borral foglalkozó szakértőhöz. Stratégiai partnereinken keresztül a fogyasztók széles köre vehette kézbe a könyvet, hogy minél több ismerettel rendelkezzenek a borkiválóságokról.

Az angol nyelvű könyvek és a több nyelven (kínai, német) megjelenő ismertető anyagok a magyar bor közösségi marketingjének új alapját jelentik. A Borkiválóságok könyvének angol nyelvű változatát pedig megkapta Európa számos nagykereskedője, neves borszakírója, a fontosabb magazinok, valamint a kormányzati vezetők, és agrárdiplomaták. A magyar és angol nyelvű kiadványok kapcsán rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. A borkiválóságokat az OBB tagjainak segítségével 3 kontinens, 56 rendezvényen és 12 nemzetközi szakmai kiállításán mutattuk már be.